Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση 144.000 δραχμ. για την πληρωμή του δικαιούχου Κωνσταντίνου Κοκκαλίδη κάτοικο θεσ.νικης για την εφαρμογή ρυμοτομίας
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση 144.000 δραχμ. για την πληρωμή του δικαιούχου Κωνσταντίνου Κοκκαλίδη κάτοικο θεσ.νικης για την εφαρμογή ρυμοτομίας