Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την αποζημίωσης των μελών της επιτροπής παραλαβής πυροσβεστικού οχήματος και αποζημίωση οδοιπορικών εξόδων
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την αποζημίωση των μελών της επιτροπής παραλαβής πυροσβεστικού οχήματος και αποζημίωσης οδοιπορικών εξόδων