Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση οδοιπορικών εξόδων μεταφοράς στην θεσ/νικη και ημερήσιας αποζημίωσης του οδηγού Κων.Τσιμηνάκη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την έγκριση οδοιπορικών εξόδων μεταφοράς στην θεσ/νικη και ημερήσιας αποζημίωσης του οδηγού Κων.Τσιμηνάκη