Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με τον ορισμό της επιτροπής παραλαβής εκτελεσθέντων Δημοτικών έργων για το σχέδιο ρυμοτομίας
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με τον ορισμό της επιτροπής παραλαβής εκτελεσθέντων Δημοτικών έργων για το σχέδιο ρυμοτομίας