Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση μεταβίβασης του Εφόρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νικ.Δελιαλή στην θεσ/νικη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση μεταβίβασης του Εφόρου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Νικ.Δελιαλή στην θεσ/νικη