Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση δαπάνης μεταφοράς στην ρυμοτομική γραμμή των ρυμοτομουμένων οικοδομών
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση δαπάνης μεταφοράς στην ρυμοτομική γραμμή των ρυμοτομουμένων οικοδομών