Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση εορτασμού της έπετειου ονομαστικής Εορτής της Λ.Μ. του Βασιλέως των Ελλήνων Παύλου Λ.
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την έγκριση εορτασμού της έπετειου ονομαστικής Εορτής της Λ.Μ. του Βασιλέως των Ελλήνων Παύλου Λ.