Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ημερήσια αποζημίωση και την έγκριση οδοιπορικών εξόδων των μελών της Επιτροπής προμήθειας ειδών Έγραφαστ. Ηλεκτροφωτισμού θεσ/νικης
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ημερήσια αποζημίωση και την έγκριση οδοιπορικών εξόδων των μελών της Επιτροπής προμήθειας ειδών Έγραφαστ. Ηλεκτροφωτισμού θεσ/νικης