Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με τον χρωματισμό του Δημοτικού Μεγάρου και Δημοτικών Λουτρών των εσωτερικών του κτιρίου
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με τον χρωματισμό του Δημοτικού Μεγάρου και Δημοτικών Λουτρών των εσωτερικών του κτιρίου