Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την βιβλιοδέτηση εβδομήκοντα βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την βιβλιοδέτηση εβδομήκοντα βιβλίων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης