Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την προμήθεια 5 αντιτύπων της εκδόσεως Ι.Κ.Οίκονομιδη ''Διαπύλιο'' και Ψηφίζει πίστωση 25.000 δραχμ για την πληρωμή του δικαιούχου εκδότη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την προμήθεια 5 αντιτύπων της εκδόσεως Ι.Κ.Οίκονομιδη ''Διαπύλιο'' και Ψηφίζει πίστωση 25.000 δραχμ για την πληρωμή του δικαιούχου εκδότη