Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την προμήθεια 10 αντιτύπων της έκδοσης Θ.Βουδικλάρη και την πληρωμή του δικαιούχου Δοξάση Παπαζήση αντιπρσώπου του εκδότη της ποσό που ανέρχεται στης 30.000 δραχμ
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την προμήθεια 10 αντιτύπων της έκδοσης Θ.Βουδικλάρη και την πληρωμή του δικαιούχου Δοξάση Παπαζήση αντιπρσώπου του εκδότη της ποσό που ανέρχεται στης 30.000 δραχμ