Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνηςγια χορήγηση βοηθημάτων νοσηλείας πιστώνει 185.000 δραχμ. στους άπορους δημότες Κων/νου Τασούλα, Χρήστου Καρπουζά και Βασιλικής Βερούλη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για χορήγηση βοηθημάτων νοσηλείας πιστώνει 185.000 δραχμ. στους άπορους δημότες Κων/νου Τασούλα, Χρήστου Καρπουζά και Βασιλικής Βερούλη