Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για έγκριση δαπάνης φιλοξενίας των μελών του Ο.Η.Ε.
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για έγκριση δαπάνης φιλοξενίας των μελών του Ο.Η.Ε. για πληρωμή εξόδων του εστιατορίου Ιωάννου Ν. Τσιόπτσια και Σιας ποσό που ανέρχεται σε 328.300 δραχ.