Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για αποζημίωση οδοιπορικών εξόδων του Προέδρου Κ.Κων.Χαδιού και του Συμβούλου Κ.Γεωργ.Θάνου για την μεταβίβαση τους στην θεσσαλονίκη
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για αποζημίωση οδοιπορικών εξόδων του Προέδρου Κ.Κων.Χαδιού και του Συμβούλου Κ.Γεωργ.Θάνου για την μεταβίβαση τους στην θεσσαλονίκη