Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την καταβολή έκτακτου επιδόματος στους υπαλλήλους του Δήμου για την αγορά υποδημάτων ποσό που ανέρχεται στης 30.000 έκαστος
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την καταβολή έκτακτου επιδόματος στους υπαλλήλους του Δήμου για την αγορά υποδημάτων ποσό που ανέρχεται στης 30.000 έκαστος