Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την χορήγηση βοηθήματος για τους άπορους δημότες ποσό που ανέρχεται στης 815.000 δραχμ.
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την χορήγηση βοηθήματος για τους άπορους δημότες ποσό που ανέρχεται στης 815.000 δραχμ.