Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ενοικίαση σταθμικών δικαιωμάτων για το οικονομικό έτος 1947-48 υπό συγκεκριμένους όρους και υποχρεώσεις σύμφωνα με το άρθρο 1ο έως 12ο
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ενοικίαση σταθμικών δικαιωμάτων για το οικονομικό έτος 1947-48 υπό συγκεκριμένους όρους και υποχρεώσεις σύμφωνα με το άρθρο 1ο έως 12ο