Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ενοικίαση σταθμικών δικαιωμάτων για το οικονομικό έτος 1947-48
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την ενοικίαση σταθμικών δικαιωμάτων για το οικονομικό έτος 1947-48