Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης περι εγκρίσεως επιστροφής δημοτικού φόρου 15.450 δραχμ. στον Ιωάν.Βόγδον.
Απόφαση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης περί εγκρίσεως επιστροφής δημοτικού φόρου εισαγωγής και αγοροπωλησίας αγελάδος 15.450 δραχμ. στον Ιωάν.Βόγδον