Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1946) (1946)
Αιτήσεις ακτημόνων καλλιεργητών κατοίκων Κοζάνης προς το δήμο για παραχώρηση δημοτικού χέρσου τόπου στη θέση Αγία Παρασκευή προς δημιουργία αμπελιών.Έγγραφα του δήμου σχετικά με την υπόθεση (πρακτικά συνεδριάσεων, εκθέσεις, τοιχοκολλήσεις, αποφάσεις)Αντίγραφο πρακτικού συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης της 19/01/1946.Καταστάσεις με ονόματα απόρων μαθητών σχολείων Κοζάνης για τη χορήγηση βιβλίων και γραφικής ύλης. Εισερχόμενα έγγραφα (κοινοποιήσεις, αλληλογραφία)