Έγγραφα δήμου Κοζάνης (1946) (1946)
Αντίγραφο πρακτικού συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης της 19/01/1946.Καταστάσεις με ονόματα απόρων μαθητών σχολείων Κοζάνης για τη χορήγηση βιβλίων και γραφικής ύλης. Εισερχόμενα έγγραφα (κοινοποιήσεις, αλληλογραφία)