Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1941-1945)
Εισερχόμενα - εξερχόμενα έγγραφα, εσωτερική αλληλογραφία, αποφάσεις, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, ειδοποιήσεις, αποδείξεις, καταστάσεις ονομάτων, λογαριασμοί και άλλα έγγραφα. Πολλά από αυτά έχουν βρεθεί σε φάκελο με την ένδειξη "Κατοχικά".