Έγγραφα Δήμου Κοζάνης
Τα έγγραφα του φακέλου είναι κυρίως αχρονολόγητα και ελλειπή. Περιέχει κυρίως καταστάσεις ονομάτων, λογαριασμούς και άλλα έγγραφα. Πολλά είναι γραμμένα στην πίσω όψη παλαιότερων εγγράφων.