Εισερχόμενα-εξερχόμενα έγγραφα,αλληλογραφία,αποφάσεις,κοινοποιήσεις,γνωστοποιήσεις,αποδείξεις και διάφορες καταστάσεις. (1944)
Εισερχόμενα - εξερχόμενα έγγραφα, εσωτερική αλληλογραφία του δήμου Κοζάνης, αποφάσεις, κοινοποιήσεις, γνωστοποιήσεις, αποδείξεις και διάφορες καταστάσεις κατά το έτος 1944.