Έγγραφα Δήμου Κοζάνης-Εσωτερική αλληλογραφία. (1944)
Εσωτερική αλληλογραφία του Δημάρχου Κοζάνης, κατάλογος, γνωστοποιήσεις, πρακτικά συνεδρίων, ειδοποιήσεις, διακήρυξη του Δημάρχου Κοζάνης, προσκλήσεις και αποδείξεις.