Διάφορα αχρονολόγητα και ελλειπή έγγραφα .
Περιέχονται τηλεγραφήματα χειρόγραφα και δακτυλογραφημένα έγγραφα και επιστολές που αφορούν τα μέτρα απολύμανσης κατά τις εκλογές και τα εγκαίνια ύδρευσης και γυμναστηρίου Κοζάνης.