Διάφορα έγγραφα (1956)
Περιέχεται δακτυλογραφημένη επιστολή του Ιωάννη Δοχνιδίκη προς τον κ.Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με την έκδοση βιβλίου του Δ. Κούσουλα με τίτλο "το τίμημα της ελευθερίας".Επίσης, περιλαμβάνεται δακτυλογραφημένο πρακτικό συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για τη διενέργεια διαγωνισμού σύμφωνα με προκήρυξη του δημάρχου Κοζάνης.