Προσκλήσεις σε σύσκεψη και πρακτικά συνεδριάσεως (1968)
Προσκλήσεις σε σύσκεψη της Επιτροπής Λαογραφικών Εορταστικών Εκδηλώσεων στο δημαρχείο. Προσκλήσεις σε σύσκεψη στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Λαογραφικών Εορταστικών Εκδηλώσεων Αποκριάς Κοζάνης στο δημαρχείο. Πρακτικά συνεδριάσεως συντονιστικής επιτροπής και διάφορα άλλα έγγραφα σχετικά με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.