Απαντήσεις σε προσκλήσεις
Απαντήσεις σε προσκλήσεις για τη συμμετοχή ή μη, στις εορταστικές εκδηλώσεις του Κοζανίτικου Καρναβαλιού και των Φανών από: Σύλλογο Γρεβενιωτών "Ο Ζιάκας", Όμιλο Φυσιολατρών Θεσσαλονίκης, Σύνδεσμο Κοζανιτών Αθηνών "Ο Λασσάνης", Εκδρομικό Όμιλο "Οι Φίλοι του Βουνού", Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, Δώρα Στράτου.