Απόκριες στην Κοζάνη - Κοζανίτικη αποκριά
Άρθρα για τις απόκριες στην Κοζάνη, προγράμματα και βραβεία, σημειώσεις σχετικά με την προετοιμασία της διοργάνωσης, διάφορα έγγραφα σχετικά με τις απόκριες, προσκλήσεις, ευχαριστήριες επιστολές, ονομαστικές καταστάσεις επιτροπών διοργανώσεως εορταστικών εκδηλώσεων καρναβαλιού, οικονομικά αποκριάτικων εκδηλώσεων, ερωτηματολόγιο περί οργανώσεως τουριστικών εκδηλώσεων και άλλα έγγραφα σχετικά με τη διοργάνωση των αποκριών.