Βουλευτικές εκλογές 1950, 1952 (1952)
Πρωτόκολλα παραδόσεως και παραλαβής εκλογικών ειδών. Πρόγραμμα ψηφοφορίας προς εκλογή Βουλευτών κατά τις Βουλευτικές εκλογές της 5ης Μαρτίου 1950 στην εκλογική περιφέρεια Νομού Κοζάνης. Παραρτήματα εκλογικών καταλόγων ανδρών Δήμου Κοζάνης αναθεωρήσεως 1951 και 1952. Βιβλίον καταχωρίσεως εκλογέων κατ' αναθεώρησιν εκλογικού καταλόγου γυναικών, κοινότητας Τρικώμου. Παράρτημα εκλογικού καταλόγου Γυναικών κοινότητας Τρικώμου του έτους 1952. Απόφαση Νομάρχη σχετικά με τον Καθορισμό Εκλογικών Τμημάτων εκλογικής περιφέρειας πρωτοδικείου Κοζάνης σύμφωνα με το νέο εκλογικό Νόμο 2228]52. Πρόγραμμα ψηφοφορίας προς εκλογή Βουλευτών κατά τις εκλογές της 16ης Νοεμβρίου 1952 στην εκλογική περιφέρεια Πρωτοδικείου Κοζάνης. Κοινοποιήσεις, αποφάσεις, διαταγές, εκθέσεις τοιχοκολλήσεως και άλλα έγγραφα σχετικά με τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών.