Πιστοποιήσεις,βεβαιώσεις,επιστολές.
Περιέχονται πιστοποιήσεις και βεβαιώσεις του Δημάρχου Κοζάνης, επιστολές προς τον δήμαρχο Κοζάνης, ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως και γάμων καθώς και έγγραφο από το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης κατά τα έτη 1928-1949.