Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1931-1938
Έγκριση πρακτικών πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμισθώσεως δημοτικού υπόστεγου, έγγραφα σχετικά με τα δημοτικά κτίρια και τις δημοτικές εκτάσεις, μισθωτήριο δημοτικού καταστήματος, βιβλιάρια έκδοσης αποδείξεων ταφής του δημοτικού νεκροταφείου Κοζάνης, απόφαση Δημαρχιακής Επιτροπής Δήμου Κοζάνης.