Έγγραφα Υπουργείων Οικονομικών , Συγκοινωνίας και Αεροπορίας
Έγγραφα από τον διευθυντή Αγγ. Οικονόμου του Υπουργείο Συγκοινωνίας προς τον Δήμαρχο Κοζάνης σχετικά με αποζημιώσεις κτημάτων καταληφθέντων από της σιδηροδρομική γραμμή Καλαμπάκας-Βέροιας, έγγραφα από το Υπουργείο Αεροπορίας και το Υπουργείο Οικονομικών-Υπηρεσία Πολεμικών Αποζημιώσεων και Διεύθυνση Δημοσίου Λογιστικού.