Πιστοποιητικά διαφόρων θεμάτων
Επιστολές προς τον Δήμαρχο Κοζάνης με αιτήσεις κατοίκων Κοζάνης σχετικά με την έκδοση πιστοποιητικών που αφορούν διάφορα θέματα και έγγραφα με αποδεικτικά πιστοποιητικά από τον Δήμαρχο.