Ληξιαρχικές πράξεις (1931)
Έγγραφα για την έκδοση πιστοποιητικών γεννήσεως, σχετικά με το θάνατο προσώπων, έγγραφα ληξιαρχικών πράξεων με τους δήμους Καβάλας και Μεσολογγίου και επιστολές προς τον Οικονομικό Έφορο σχετικά με τη φορολογία των κληρονομιών.