Διάφορα έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1915-1928
Μετάφραση διαθήκης Παύλου Χαρίση, αποδεικτικό δημοσιεύσεως, έγγραφα σχετικά με τον φωτισμό της πόλης Κοζάνης (1915) και τον ηλεκτροφωτισμό αυτής (1923-1924), τηλεγραφήματα, έγγραφα σχετικά με εκπαιδευτικά ζητήματα, διαταγές επίταξης οικημάτων και αναγκαίων ειδών, ανακοινώσεις εκδηλώσεων, έγγραφα σχετικά με ενοικιάσεις δημοτικών κτιρίων, αποφάσεις Υπουργείου Υγιεινής Πρόνοιας και Αντιλήψεως και άλλα.