Ονομαστικές καταστάσεις που αφορούν κυρίως την παραγωγή άρτου. (1941)
Ονομαστική κατάσταση των εχόντων ανάγκη χορηγήσεως μικρής ποσότητας αλεύρου για την παρασκευή ζυμαρικών και κατάσταση με αυτούς τους οποίους δόθηκε. Κατάσταση εργαζόμενων αρτοποιών. Κατάσταση κατοίκων Κοζάνης που αλώνισαν κριθάρι, σίτο, σίκαλη και βρώμη. Κατάσταση άρτου της 27/06/1941. Κατάλογος συνταξιούχων (πιθανώς αρτοποιών). Καταστάσεις χωρίς κάποια άλλη ένδειξη.