Οικονομικά έγγραφα
Δελτία μεταφοράς εμπορευμάτων του κ. Νικόλαου Δελιβάνη, αλληλογραφία της Εταρίας Commercial Company of Salonica, αποδείξεις και άλλα έγγραφα σχετικά με συναλλαγές των αδελφών Καλύβα, Γενικός Ισολογισμός της ετερορρύθμου κατά Μετοχάς Εταιρίας "Κανδύλης Μαξλούμ και Σιας" (1921-1922), διπλότυπα εισπράξεως του κ. Δημητρίου Θ. Διάφα και άλλα έγγραφα.