Εγκύκλιοι και έγγραφα του Δήμου Κοζάνης 1918-1950
Αλληλογραφία, κοινοποιήσεις, αποφάσεις, πρακτικά συνεδριών, αποδείξεις, τηλεγραφήματα, καταστάσεις, αναφορές, διαταγές, γνωστοποιήσεις, αιτήσεις, εγκύκλιοι και άλλα έγγραφα σχετικά με διάφορα θέματα.