Εγκύκλιοι και άλλα έγγραφα του Δήμου Κοζάνης 1928-1948
Κατάλογοι απόρων οικογενειών που δέχτηκαν οικονομική βοήθεια. Πίνακες απογραφής αυτοκινήτων και αυτοκινήτων ποδηλάτων έτους 1934.Εγκύκλιος 19 του Υπουργείου Δικαιοσύνης "Όπως οι δήμοι και οι κοινότητες αναγραφώσιν εν τω προϋπολογισμώ αυτών συστάσεις δια την ενίσχυσι των Κρατικών αναμορφωτικών σχολείων".Εγκύκλιος 54 του Υπουργείου Εσωτερικών "Περί κοινοποιήσεως του Β. Διατάγματος περί κανονισμού του τρόπου της βεβαιώσεως εισπράξεως και ειδικής διαθέσεως των τελών του άρθρου 239 του κώδικος της περί Δήμων και Κοινοτήτων Νομοθεσίας".Εγκύκλιος 30 του Υπουργείου Εσωτερικών "Περί επιβολής αμέσων εράνων και προσωπικής εργασίας υπό των Κοινοτήτων προς συντήρησιν αποστραγγιστικών και άλλων κοινωφελών έργων".Εγκύκλιος 56 του Υπουργείου Εσωτερικών "Περί των περιπτώσεων εις ας επιτρέπεται η χρησιμοποίησις των γραμμών Τ.Τ.Τ. υπό των δημοτικών και κοινοτικών αρχών.Εγκύκλιος 381 του Υπουργείου Γεωργίας "Περί κηρύξεως ως φιλλοξηριώντος του Νομού Τρικκάλων".Εγκύκλιος 262 του Υπουργείου Οικονομικών "Περί κοινοποιήσεως του από 31 Αυγούστου 1935Διατάγματος περί της διεξαγωγής των δημοπρασιών της ενοικιάσεως του φόρου επί ελαίου και των ελαιών".Εγκύκλιος 321 του Υπουργείου Οικονομικών "Περί κοινοποιήσεως του αρθρ. 15 του υπ' αριθ. 2435)1940 Αναγκ. Νόμου περί συμπληρώσεως και τροποποιήσεως της περί τελών χαρτοσήμου νομοθεσίας".Εγκύκλιος 350 του Υπουργείου Οικονομικών "Περί του τρόπου εκτελέσεως κοινωφελών έργων και ανοικοδομήσεως ακινήτων υπό κοινωφελών ιδρυμάτων και κληροδοτημάτων διεπομένων υπό του Α. Ν. 2039)1939.Εγκύκλιος 330 του Υπουργείου Οικονομικών "Περί εισπράξεως φόρου οίνου οικονομικού έτους 1940-1941".Αναγκαστικός Νόμος υπ. αριθ. 2564. 1940 "Περί παροχής επιδόματος εις τας οικογενείας των στρατευμένων οπλιτών".Εγκύκλιος 256 του Υπουργείου των Στρατιωτικών "Προκήρυξις διαγωνισμού προς εισαγωγήν μαθητών εις τη Στρατ. Σχολήν Ευελπίδων και εις το Τμήμα Α'. της Σχολής".Κοινοποιήσεις, αποφάσεις, αιτήσεις, επιστολές και άλλα έγγραφα σχετικά με το Δήμο Κοζάνης.