Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1918-1950
Αλληλογραφία με τη Στρατιωτική Διοίκηση Κοζάνης και τη Διεύθυνση Εποικισμού Δυτικής Μακεδονίας, αιτήσεις, "Κατάστασις εμφαίνουσα τοις υπό του Δημουτ. Κλητήρος Θ. Χαδιώ κοινοποιηθήσας ειδ. προσκλήσεως Δ. Κ. Π. Οικο. Εφόρου Κοζάνης", επιστολές από την εταιρία Κωτούλας και Δούφος, Έκκλησις της επιτροπής της αεροπορικής αμύνης προς τους απανταχού Έλληνας, προκήρυξη του Υπουργού των Εσωτερικών Γ. Κονδύλη προς τους κατοίκους των περιφερειών Κατερίνης, Ελασσώνος, Τυρνάβου, και Σερβίων, προσφορά για την προμήθεια και τοποθέτηση μπόιλερ παραγωγής θερμού ύδατος στα Δημοτικά Λουτρά Κοζάνης.Επιστολές προς το Δήμαρχο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής για διάφορα θέματα. Κοινοποιήσεις, αποφάσεις, πρακτικά συνεδριών, αποδείξεις, τηλεγραφήματα και άλλα έγγραφα