Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1945 (1945)
Στο φάκελο 4 υπάρχουν επιστολές του Δημάρχου Κοζάνης προς διαφόρους φορείς το έτος 1945. Δήμαρχος Κοζάνης το έτος 1945 διετέλεσε ο κύριος Χρηστάκης Κωνσταντίνος καθώς και ο κύριος Ιωάννης Γκόρας. Εξερχόμενη αλληλογραφία προς τη γενική διεύθυνση Μακεδονίας ,προς τον Δήμο ΠτολεμαΪδος , την κεντρική επιτροπή ανέγερσης μνημείων στην Ελλάδα και προς το Υπουργείο Συγκοινωνίας .