Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1927-1945
Ο φάκελος 3 περιέχει έγγραφα προς τον Δήμαρχο Κοζάνης το έτος 1947 Αστέριο Τέρπο . Υπάρχουν εισερχόμενα έγγραφα από τον κύριο Ιωάννη Αντωνιάδη βουλευτή Κοζάνης , το σώμα Ελλήνων προσκόπων ,το κόμμα βασιλόφρονών Εθνικής Αντιστάσεως , το Δήμο Φλωρίνης , τον σύνδεσμο κυνηγών Κοζάνης << Η Άρτεμις>> τον Κύριο Σπύρο Μοτσένιγο καθηγητή του Ελληνικού Ωδείου Αθηνών ,τον Κύριο Δημήτριο Ζησόπουλο βουλευτή Νομού Κοζάνης , το κρατικό νοσοκομείο Κοζάνης και την Εθνική οργάνωση νεολαίας Ελλάδος .