Αλληλογραφία Δήμου Κοζάνης με Νομαρχία Κοζάνης (1944)
Στο φάκελο 2 υπάρχουν επιστολές προς τους Δημάρχους Κοζάνης (Γκόρα Ιωάννη και Χρηστάκη Κωνσταντίνο )το έτος 1945 .Η εισερχόμενη αλληλογραφία είναι από το αστυνομικό τμήμα Κοζάνης ,τον κύριο Δημήτριο Δούσια , την κοινότητα Σερβίων , τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας , την κεντρική επιτροπή ανέγερσης μνημείων για τους πεσόντες στην Ελλάδα Βρετανούς ,Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς ,την επιτροπή διανομών Κοζάνης ,την ένωση παλαιών πολεμιστών Μακεδονίας , την χριστιανική ένωση νεανίδων Κοζάνης , την ανώνυμη Ελληνική εταιρεία γενικών ασφαλειών <<Η εθνική>> την πατριωτική ένωση Αγίας Σοφίας , την επιθεώρηση σωματικής αγωγής του νομού Καστοριάς και τον Δήμαρχο Λαμιέων .