Έγγραφα Δήμου Κοζάνης 1945 (1945)
Ο φάκελος 1 περιέχει εισερχόμενα έγγραφα προς τον Δήμαρχο Κοζάνης τα έτη 1919-1925.Το έτος 1919 Δήμαρχος Κοζάνης διετέλεσεο κύριος Ηλίας Βάμβακάς ενώ το έτος 1925 ο κύριος Αστέριος Τέρπος .Τα έγγραφα που εμπεριέχονται στο φάκελο αυτό είναι επιστολές προς τους Δήμαρχους Κοζάνης από το Δήμαρχο Σερβίων ,την κοινότητα Καιλαρίων ,τη γραμματεία Οικονομικής εφορίας ,το γραφείο ανταλλαγής και την κοινότητα Σερβίων .