Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1915-1947)
Διάφορα έγγραφα που αφορούν το Δήμο Κοζάνης όπως : αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις, δηλώσεις φόρου μεταβιβάσεως ακινήτων.Προσκλήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης από διάφορους φορείς. Κατάσταση με τη γεωργική παραγωγή του έτους 1924-1925.Κατάλογοι απόρων του Νομού Κοζάνης και διάφοροι άλλοι κατάλογοι. Επιστολές και προσκλήσεις προς τον Δήμαρχο Κοζάνης από τον αθλητικό σύλλογο «Ολυμπιακό» και «Μακεδονικό».Αναμνηστικά διπλώματα του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου. Γράμματα αιχμαλώτων πολέμων, βοσκή εαρινή και χειμερινή 1939-1940.Επιστολές από το γραφείο κληρονομιών του Υπουργείου Στρατιωτικών το 1919.Επιστολές προς τη Γενική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας για προσαρτήσεις χωριών του Νομού Κοζάνης και για άλλες υποθέσεις, επιστολές (αιτήσεις) πολιτών προς τον Νομάρχη Κοζάνης για έκδοση διαβατηρίων το έτος 1927.