Εγγραφα του Δήμου Κοζάνης (1935-1942)
Επιστολές και προσκλήσεις προς τον Δήμαρχο Κοζάνης από τον αθλητικό σύλλογο «Ολυμπιακό» και «Μακεδονικό».Αναμνηστικά διπλώματα του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου.