Έγγραφα Δήμου Κοζάνης (1915-1919)
Διάφορα έγγραφα που αφορούν το Δήμο Κοζάνης όπως: αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις, δηλώσεις φόρου μεταβιβάσεως ακινήτων.Προσκλήσεις προς τον Δήμο Κοζάνης από διάφορους φορείς.